درخواست و پیگیری اجرا

شرکت کار در ارتفاع با طناب

کار در ارتفاع با استفاده از بهترین متد های روز دنیا


به طور کلی به تمامی خدماتی و عملیاتی که از ارتفاع 2 متر به بالا از سطح مبنا انجام می شود کار در ارتفاع گفته می شود.
فردی که به عنوان عامل اجرایی کار در ارتفاع معرفی می شود می بایستی تمامی آموزشهای متناسب با کار محوله را گذرانده باشد و تمامی نکات ایمنی در حین اجرای کار رعایت نماید .
کار در ارتفاع با روش های مختلفی از جمله داربست ، دستگاه بالابر کلایمر ، روش راپل و... انجام می شود .
امروزه با گذشت زمان و شناخت مردم نسبت به روش راپل که به اصطلاح کار در ارتفاع با طناب نیز گفته می شود و به علت بهره گیری از ابزارآلات ایمن و استاندارد از کار برد بیشتری نسبت به روشهای دیگر برخوردار می باشد .

نکاتی که در حین کار در ارتفاع باید رعایت شو د شامل :

1-اقدامات کنترولی جهت پیشگیری از خطر
2-ایمن کردن عملیات کار در ارتفاع
3-استفاده از ابزارهای استاندارد و بروز جهت از پیشگیری از سقوط و خطرات احتمالی
4-شناسایی خطرات: بررسی کردن شرایط و محل اجرای کار جهت پیشگیری از خطرات بسیار مهم می باشد .مانند سقوط اشیا ، ابزار و یا سطوح لغزنده .
5-برنامه ریزی دقیق در حین کار در ارتفاع : هدایت و برنامه ریزی یک تیم کار در ارتفاع بر عهده متخصصان با تجربه کار در ارتفاع می باشد تا به نحوه اجرای کار و ایمن سازی آنها آگاه باشد .
6-پیشگیری از سقوط اشیا : در محیط های کاری که رفت آمد وسایل نقلیه و یا عابرین پیاده زیاد می باشد امکان خطر و سقوط اشیا به پایین ممکن است باعث ایجاد خسارات جبران ناپذیر بشود بنابراین بایستی در پایین کار از داربست با توری و فنس های محافظ استفاده نماییم ، همچنین از علائم و نمادهای خطر جهت ورود افراد به منطقه ممنوعه پیشگیری کنیم .
7- استفاده از کلاه ایمنی برای محافظ از سقوط اشیا.



چه نوع کارهایی را می توان با روش کار در ارتفاع با طناب انجام داد ؟

در این روش تقریبا هر کار ی را که بر روی زمین می توانیم انجام دهیم و حتی فراتر از آن را به علت دسترسی آسان به تمام نقاطی که قصد اجرای عملیاتی در ارتفاع را داریم قابل اجرا خواهد بود.

1-کار در ارتفاع در محیط شهری و ساختمان های مسکونی :

امروزه مهندسین در طراحی نمای ساختمان ها و برج ها جهت نائل شدن به یک زیبایی منحصر به فرد و بالا بردن ایمنی نما حداکثر سلیقه را در اجرای آن به کار میگیرند .
علاوه برهزینه هایی که صرف نماسازی میشود تا یک نما ظاهری زیبا داشته باشد و چشم بیننده را به خود جذب نماید نیازمند به هزینه های نگهداری نیز می باشد .

از جمله خدماتی که یک شرکت کار در ارتفاع با طناب می تواند انجام دهد شامل :

شستشوی نما :

نمای ساختمان به علت قرار گرفتن در معرض عوامل طبیعی مانند بارش باران و برف و آلودگی های محیطی شامل دود خودرو ها و کارخانه جات به سرعت کثیف می شود و نیاز به نظافت نما خواهیم داشت چرا که در صورت انجام ندادن ان موجب اسیب زدن به نما می شود .
نماشویی برای نمای سنگی ، شیشه ای ، کامپوزیت ،آجری ، سیمانی و .. کار برد دارد که روش های شستشوی نما برای هر کدام از این نماها متفاوت می باشد .
در تمامی این نماها میتوانیم از دستگاه واترجت جهت نطافت کمک بگیریم .
در نماهای سنگی علاوه بر واترجت  میتوانیم از مواد مخصوص جهت بهتر تمیز شدن نما بهره بگیریم .
در نمای شیشه ای در صورتی که خاک زیادی بر روی نما نشسته باشد میتوانیم در ابتدا با واترجت شستشو دهیم ، بعد با روش ابر و تی و دستمال اقدام به تمیز کردن نما  نماییم اما در شستشوی نمای کامپوزیت در صورتی که جرم زیادی بر روی نما نشسته باشد علاوه بر واترجت لازم است از مواد مخصوص جرم بربه همراه ابر و تی دستمال بصورت همزمان استفاده نمایم .
در نماهای آجری به توجه به بافت زبر آجر و نشستن جرم در داخل حفره های آن ممکن است نیاز به واتر سند بلاست نما را خواهیم داشت .





پیچ و رولپلاک نما :

امروزه همه ما از خطراتی که ممکن است دراثر سقوط یک سنگ از ارتفاع پیش بیاید آشناییت داریم  ، سنگ های نمای ساختمان به علت عوامل مختلفی دچار ریزش می شود مانند سهل انگاری که در هنگام نصب توسط سنگ کاران پیش می آید و علت آن هم عدم نظارت کار فرما بر کار آنهاست که شامل عدم اسکوپ سنگ نما ،  اختلاط ناصیح ملات ، زودگیر کردن ملات ، ریختن نخاله در پشت سنگ و ....می باشد.
جهت مقاوم سازی سنگ ها تنها روش باقی مانده استفاده از روش پیچ و رولپلاک برای تمامی سنگ های نما می باشد.
پیچ و رولپلاک نما بایستی توسط افراد ماهر انجام شود که تمامی استاندارهای لازم جهت اجرای کار را رعایت نماید.




رنگ آمیزی نما :

امروزه در ساختمان های مسکونی و برج ها به منظور سبک کردن سازه نما کمتر از متریال سنگی استفاده میکنند به این منظور طراحان از نماهای سیمان مدرن بهره میگیرند که بعد از اتمام کار
نیاز به اجرای رنگ آمیزی نما خواهد داشت .
اجرای رنگ نما مستلزم رعایت کردن نکاتی می باشد تا ماندگاری رنگ بر روی نما طولانی باشد و از کیفیت مطلوبی برخوردار باشد .
مراحل اجرای کار شامل شستشوی کل نما ، اجرای پرایمر زیر کار ،پرکردن ترک ها و درزها و بتونه کاری ، اجرای استری و رنگ رویه .
رنگ مورد استفاده در کیفیت کار تاثیر بسزایی دارد چرا که هرچه کیفیت رنگ بالا تر باشد ماندگاری ان نیز در برایر عوامل جوی بیشتر است .






بستن درز انقطاع :

درز انقطاع به فضای خالی بین دو ساختمان گفته می شود که جهت پر کردن آن می توانیم از ورق گالوانیزه ، توری مرغی ، یولونیت استفاده نماییم که استفاده از ورق نسبت به متریال دیگر بیشتر کاربرد دارد و علت ان هم عدم زنگ زدن و عمر بیشتر ان بر روی نما می باشد چرا که با استفاده از پیچ و رولپلاک به طرفین نما مهار می شود . با بستن در انقطاع  از ورود پردنگان به داخل درز  که باعث  ایجاد سروصدا و کثیفی می شوند جلوگیری می شود . 




نورپردازی نما :

امروزه مهندسین ساختمان و کارفرمایان جهت زیبا تر شدن نمای ساختمانی و برج ها اقدام به نورپردازی نما با طراحی بسیار زیبا می نمایند چرا بخشیدن جلوه ای زیبا به نما در شب علاوه بر ایجاد حس آرامش ساکنین موجب ظاهری زیبا در چهره شهر نیز میشود .

اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی


نظر شما

نظرهای شما و پاسخ های ادمین

ارتباط از طریق شبکه های اجتماعی