درخواست و پیگیری اجرا

رنگ آمیزی نما و رنگ کاری نمای ساختمان (نقاشی نما)

رنگ آمیزی نمای ساختمان  در ظاهر ، زیبایی و  چهره شهرمان تاثیر بسزایی دارد ، نمای ساختمان به مرور زمان در اثر عوامل محیطی و آلودگی هوا و همچنین تابش نور خورشید زیبایی خود را از دست می دهد برای این منظور مالکین ساختمان ها و مدیران ساختمان های دولتی اقدام به شستشوی نمای ساختمان می‌ نمایند .
در صورتیکه جرم نشسته بر نمای ساختمان دارای حجم زیادی باشد و امکان برطرف کردن آن با شستشو نباشد تنها راه  کار باقی مانده انجام رنگ آمیزی نمای ساختمان می باشد. 

کدام یک از روش های اجرایی رنگ آمیزی نما (نقاشی نما) ایمن تر و مقرون به صرفه تر می باشد؟

روش های مختلفی برای نقاشی نمای ساختمان وجود دارد که یکی از به صرفه ترین روش ها استفاده از روش طنابی یا راپل می باشد که هزینه پایانی آن از روش هایی مانند داربست و دستگاه کلایمر بسیار پایین تر می باشد .

 روش طناب نسبت به داربست فضایی را اشغال نمی کند و مانع از عبور و مرور ماشین ها و افراد نمی شود و تسلط بر اجرای کار بسیار بالاتر از داربست می باشد و در مقایسه با دستگاه کلایمر که نصب آن زمان بر و پر هزینه می باشد بسیار سرعت عمل بالاتری را دارا می باشد .

دستگاه کلایمر معمولاً دارای سبدهای دو و چهار متری می باشد که اپراتور فقط در این فاصله رامی تواند از بالا تا پایین رنگ آمیزی کند و برای اینکه بتوانند دو و یا ۴ متر بعدی را رنگ نمایند بایستی پایه‌های کلایمر و همچنین سبد آن را جابجا کنند که این امر مستلزم تخصص خاصی می باشد ، همچنین در باد ها و طوفان ها ممکن است موجب سقوط سبد آن شود.

نتیجه ای که گرفته می شود رنگ آمیزی نما با روش طناب نسبت به روش های دیگر بسیار مقرون به صرفه و از لحاظ ایمنی دارای استاندارد بالایی می باشد.




مراحل اجرای رنگ آمیزی نمای ساختمان

همانطور که میدانیم انجام نقاشی نمای ساختمان مستلزم مهارت و تخصص خاصی می باشد چراکه در صورت اجرای ناصحیح رنگ نما و همچنین استفاده از رنگ های متفرقه و غیر استاندارد موجب می شود بعد از مدت کوتاهی کیفیت و ماندگاری رنگ از بین برود شرکت لوتوس بهره گیری از نیروی متخصص و همچنین استفاده از رنگ های با کیفیت درجه یک و رعایت کردن مراحل رنگ آمیزی نما طبق استانداردهای لازم توانسته است که در این حیطه خدمات ارزشمندی را به شما مشتریان عزیز ارائه دهد
1- در ابتدا بایستی نمای ساختمان توسط کارشناسان شرکت مورد بررسی قرار گیرد و در صورتی که سطح زیر کار دارای جرم زیادی باشد و یا پوست پوست شده باشد اقدام به شستشوی نما توسط دستگاه واترجت نمایید دستگاه واترجت به علت فشار قوی آب تمامی جرم ها و کثیفی ها را از سطح نما جدا می کند و سطح زیر کار را آماده مراحل اولیه اجرای رنگ می نماید.
 مورد دیگری که اشاره کنیم این است که اگر نمای ساختمان ترکیبی از سنگ و سیمان باشد قبل از شستشوی نمای ساختمان سنگهای نما را را بایستی  پیچ و رولپلاک کنیم تا در برابر سقوط و ریزش ن پیشگیری نماییم .
2-آماده سازی سطح زیر کار و پر کردن ترکها و درزها با استفاده از چسب های مخصوص درزگیر که خاصیت ارتجاعی دارند انجام می شود همچنین در صورتی که سطح زیر کار حالت برآمدگی و یا باد کردگی داشته باشد آن را تراشیده و روی آن را بتونه ضد آب اعمال می نماییم
3-بعد از آماده سازی زیر کار جهت پایداری بیشتر رنگ نما از پرایمر مخصوص زیر کار استفاده می کنیم پرایمر مورد استفاده از نوع اکرولیکی می باشد که بر پایه رزین های اکریلیک و سیلیکون تولید شده و حلال آب می باشد و از مزایای آن عایق کردن سطح زیر کار و همچنین جلوگیری از کاهش مکش رنگ و چسبندگی بهتره رنگ انجام می شود.




مزایای استفاده از پرایمر زیر کار در رنگ آمیزی نما چیست ؟

-منافذ و سطوح کوچک زیر کار را کاملا می پوشاند.
-باعث چسبندگی و اتصال بهتر رنگ به سیمان می شود.
- پرایمر ها کاملاً بی رنگ و بی بو بوده و دوستان طبیعت می باشد.
-مانع از پوست پوست شدن رنگ و افزایش مقاومت آن در شرایط جوی مختلف می شود.

 روش اجرای پرایمر در رنگ کاری نمای ساختمان به چه صورتی است ؟

در صورتی که بخواهیم سطح زیر کار را با یک دست پرایمر بپوشانیم مقدار کمی آب به آن اضافه می کنیم و با استفاده از قلمو ، غلتک و یا پیستوله آن را اجرا می نماییم زمان خشک شدن پرایمر بستگی به شرایط آب و هوایی داره که معمولاً بین دو یا سه ساعت خوش میشود هر یک کیلو از پرایمر قابلیت پوشش ۵ تا 8 متر مربع را دارا می باشد  که این پوشش بسته به سطح نما که زبر باشند و یا نرم تر باشد متغییر است.

 بهترین رنگ نما جهت استفاده از رنگ آمیزی نمای ساختمان بایستی دارای چه ویژگی هایی باشد ؟

1_اولین ویژگی و مهمترین آن این است که در برابر شرایط جوی مختلف مقاومت خوبی از خود نشان دهد به عنوان مثال طوفان ها و باران های اسیدی بر سطح نما می‌نشیند به مرور زمان موجب خراب شدن رنگ نما میشود معمولاً یک رنگ نمای خوب در برابر باران های اسیدی دچار هیچ گونه رنگ پریدگی و پوست پوست شدن نمی‌شود.


2_ رنگ نما باید در اثر انقباض و انبساط محیط و یا به اصطلاح سرما و گرمای داخل و بیرون  مقاومت خوبی از خود نشان دهد به طوری که بعد از چندین سال از عمر رنگ نما دارای کیفیت بالایی باشد چرا که اگر از کیفیت پایین برخوردار باشد در همان تابستان و زمستان اول حالت رنگ پریدگی پیدا کرده و سریع خراب می شود.
3_ نمای ساختمان به دلیل اینکه در اثر آلودگی های محیطی ناشی از دود خودروها پس از مدتی کوتاهی سریعاً کثیف می شود بایستی قابلیت نضافت و شستشو داشته باشد بنابراین در صورتی که نمای سیمانی رنگ آمیزی شده باشد می توان با استفاده از شستشوی نما توسط دستگاه واترجت تمامی این کثیفی های آن را برطرف نمایید این یکی از ویژگی های یک رنگ خوب هستش که علاوه بر اینکه قابلیت شستشو را دارا می باشد در برابر باران مقاومت خوبی را از خود نشان می‌دهد که در مقایسه با رنگ های کیفیت پایین به محض اجرای شستشو باعث کنده شدن رنگ میشود.
4_از ویژگی های دیگر رنگ نمای آکرولیک این است که غیر قابل اشتعال هستند و  حلال آنها پایه آب هستش و معمولا رنگ هایی که پایه آنها تینر و مواد نفتی هستش رنگ های روغنی و یا پلی اورتان اشتعال پذیر هستند خطر آتش سوزی را چند برابر می کند همچنین اجازه تنفس به سطح زیر کار را نیز نمی دهند.
5_ یک رنگ نمای خوب بایستی دارای خاصیت الاستیک و کشسانی باشد این به این معنی است که در برابر ترک ها ناشی از نشست ساختمان حالت انعطاف پذیر داشته باشد یعنی در اثر کوچکترین ترک در نما رنگ مقاومت خود را از دست ندهد و باعث باز شدن آن نشود.
رنگ نمای بافت دار یکی دیگر از رنگ هایی می باشد که خاصیت ارتجاعی بالایی را دارا می باشند این رنگها در بستر ترک نفوذ می کند و مانع از انتقال ترک به سطح رویی نما می شود و تحت تاثیر ترک های ناشی از نشست ساختمان و همچنین تغییرات دمایی قرار نمی گیرد این رنگ و مقاومت خوبی در برابر آب و آن دارند و تو در خود نمی دهند همچنین مانع از تنفس سطح زیر کار نمی‌شود یکی از عوامل اصلی تبله شدن رنگ نما این است که نفوذ رطوبت به داخل و محبوس شدن بخارات ناشی از آن می باشد
نکته‌ای که باید به آن اهمیت دهیم این است که رنگی که جهت استفاده در مناسب قرار می گیرد باید براق باشد چرا که رنگ براق خیلی دیرتر کثیف می شود و آلودگی را دیرتر به خود جذب می کند

قیمت رنگ آمیزی نما چگونه محاسبه می شود ؟

 همانطور که میدانیم نوع رنگ مورد استفاده در برآورد هزینه رنگ آمیزی نما تاثیر به سزایی دارد چرا که هرچه کیفیت و ماندگاری رنگ بالا رود هزینه خرید آن نیز به تناسب بالا خواهد رفت معمولاً یک رنگ نمای خوب باید بین 10 تا 15 سال عمر کند نقاشی داخلی ساختمان نسبت به نقاشی نمای ساختمان هزینه کمتری را می طلبد اما این مسئله نباید باعث شود که شما رنگ با کیفیت پایین تر استفاده کنید که مجبور شوید بعد از مدت کوتاهی اجرای رنگ نما را تمدید کنید.
معمولاً قیمت اجرای رنگ آمیزی نما بر اساس متر مربع محاسبه می شود فاکتور سطح زیر کار در آن تاثیر گذار است چرا که اگر خیلی زبر باشد طبیعتا رنگ بیشتری را مصرف می نماید و هزینه اجرا نیز بالاتر می برد.

 انواع رنگ مورد استفاده در رنگ کاری نمای ساختمان و نقاشی نما

 رنگ آکرولیک -رزین آکریلیک - رنگ کنیتکس - رنگ روغنی - رنگ اپوکسی - رنگ نانو

 رنگ نانو از جمله رنگ های با کیفیت می باشد که در این شرایط آب و هوایی مرطوب مقاومت خوبی از خود نشان می‌دهد چرا که در برابر رطوبت ، جلبرگ ،   شوره ، قارچ و کپک بسیار مقاوم بوده و همچنین عایق گرما و سرما می باشد یکی  دیگر از ویژگی های آن ضد لک  بودن آن هستش این ویژگی های رنگ های نانو باعث شده است که امروزه بیشتر مورد استفاده قرار گیرند.


اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی


نظر شما

نظرهای شما و پاسخ های ادمین

ارتباط از طریق شبکه های اجتماعی